+31 (0)850020 450 info@processwatchers.com

Waarom wij graag Process Watchers zijn.

Hier gaat het om.

Het geheim van de rendabele, maar ook prettige organisatie.

Een groep mensen die samenwerken aan een gemeenschappelijk doel, dat is een organisatie.

Maar: zijn uw mensen werkelijk een groep? Werken ze echt samen, met een gemeenschappelijk doel voor ogen?

Process Watchers kijken waar kansen liggen om samenwerking te verbeteren, hoe processen soepeler kunnen, en hoe gezamenlijk een mooier resultaat kan worden neergezet. We nemen processen onder de loupe om prettige en rendabele organisaties te realiseren.

We ontdekken hoe de objectieve en subjectieve werkelijkheid van elkaar verschillen, identificeren de bron van mogelijke issues die daar mee te maken hebben, en vinden structurele oplossingen. Liefst eenvoudig, betaalbaar en in nauwe samenwerking met u en uw collega’s.

1. Process mining. Een geavanceerde data-analyse methode waarbij processen en gedrag letterlijk in kaart worden gebracht, en worden omgezet in bewegende visualisaties van processen. Tekenfilmpjes eigenlijk, die laten zien hoe een proces verloopt.
2. Behavioural sciences. Kennis van menselijk gedrag is onmisbaar om processen aan te passen zodat ze helpen het werk goed (en liefst met plezier) te doen.
3. Management innovatie. Loskomen van vaste patronen om tot verrassende vernieuwing te komen.

Process Watchers willen bijdragen aan transparantie, openheid – belangrijke bijdragen aan winstgevendheid.

Het is een plezierige en vrolijke bezigheid! En zo zien we het graag….met plezier naar een betere toekomst…en daar mag je zeker bij lachen…vinden wij.

Process Watchers

Drs. P.M. Waisvisz (Philippine) LinkedIn
ing. D.L. Kam (Liang) Linkedin